Train Company

Train Company

Erfaring og kompetence

Train Company – der i daglig tale kaldes TRAIN!, er et Dansk teambuilding firma stiftet i 1998 og vi har lige siden arbejdet med en forretningsidé om at skabe kvalitet frem for kvantitet. Derfor arbejder vi som frie, erfarne og kompetente trænere og eksperter. Vore foredrag, processer og andre ydelser som sparringspartner til dansk og internationalt erhvervsliv, omfatter flere en række forretningsområder og specialer inden for virksomheds- og personaleudvikling.

Vi nyder privilegiet ved at arbejde med firma teambuilding og kunder som fx. ECCO, Berendsen, Pfizer, Telenor, Nestlé, Bacardi, G4S m.fl. i mere end 20 lande verden over – og det betyder at vi kommunikerer på Dansk, Tysk, Engelsk og Fransk.

Principper og branchekendskab

For os handler det udover udvikling, moderne teknikker og modeller, også om forretnings- og branchekendskab, om kultur, værdier og personlighed hos de mennesker, der lever for at gøre en forskel. Det gælder i forhold til vore kunder, deltagere, samarbejdspartnere og naturligvis os selv, hvilket du vil mærke når du møder os.

Vores folk

I TRAIN! Company møder du professionelle mennesker, der arbejder målrettet på at omsætte teoretisk viden til praktisk erfaring og resultater i din virksomhed. Alle har praktisk erfaring med deres specialer på ledelses-niveau, og brænder oprigtigt for målrettet at udvikle virksomheder og deres medarbejdere.

Integritet og professionalisme

Vi sætter vores integritet over alt og vores ydelser og rådgivning er sjældent standardløsninger. De planlægges og skabes af mine kolleger (og jeg) med en professionel indstilling, der bygger på en løbende opdateret, relevant viden, kombineret med praktisk erfaring.

Vore kompetencer

Blandt de kompetencer, TRAIN! Company har til rådighed, er et stærkt team af ledere, specialister og trænere, der alle er vidt forskellige, både personligt og fagligt, indenfor bl.a. effektivitet, optimering, motivation, teambuilding, kommunikation, salg mm. Fælles for alle er vores entusiasme, nysgerrighed og stædige kvalitetssans kombineret med vor praktiske erfaring.

Målet er arbejdsglæden!

Hver dag opfylder og forbedrer vi vores mål. Således fastholder vi fokus på at skabe de bedste løsninger indenfor effektivitet og arbejdsglæde – resultater og motivation – til glæde for dig som kunde! Det er vores arbejdsglæde!

Vi glæder os til at møde dig!