Kurser & Teambuilding

Vores foredrag giver inspirerende input, udbytterige oplevelser, deltagerne har det sjovt og deltager aktivt opgaverne og dialogerne.

Når du søger en teambuilding, der matcher jer og jeres konkrete mål, skaber vi altid det ekstraordinære event.

Vi er her for at hjælpe – og glæder os over at bidrage. Kontakt os, så garanterer vi, at du får råd og inspiration.

Train! Company

Enhver administrativ medarbejder kan forbedre sin personlige effektivitet, og omgående spare 1/2-1 time dagligt. Produktiviteten kan øges med op til 200 timer om året pr. medarbejder med mindre stress og mere arbejdsglæde. Vores undervisning og sparring personlig effektivitet, har leveret konkrete resultater i årevis, og er mere aktuelt nu end nogensinde.

TRAIN Company drives af Søren Ellegaard samt et fast sæt af nøje udvalgte eksperter og specialister, der alle arbejder dagligt med deres specialområder, som fx teambuilding, optimering, personlig effektivitet etc.

25 års erfaring

Et effektivt team med 25 års erfaring der kender din virksomheds udfordringer

Struktureret undervisning og planlægning sikrer tidsplanen og målsætningen

En aftale er en aftale

Når du laver en aftale med Train! så er det med stort respekt for de aftalte rammer. Der kommer ingen overraskelser, meromkostninger eller forventninger der ikke er afstemt.

Vinder af flere priser

Søren Ellegaard har gennem tiden vundet flere priser, som fx. Danmarksmester i præsentationsteknik og Danmarksmester i debat for hold og er tillige valgt som “Årets træner” 3 gange af ledernetværket Junior Chamber Danmark.