Teambuilding med ridderborg

ENESTÅENDE TEAMBUILDING – BYG EN RIDDERBORG

Borgen er en helt enestående teambuilding med masser af deltageraktiviteter, ridderkampe, jonglerende og syngende narre, væddemål, rigtigt god mad og ikke mindst en 6 meter høj ridderborg.

Alle deltagerne kan frit forlyste sig med alt fra kostumer, underholdning, konkurrencer, væddemål på ridderkampene og ikke mindst holdopgaver med alt fra spidstegte kyllinger til konstruktionen af selve borgen.

Der er noget for alle og enhver til dette event – de store og de små – de stille og de højlydte – de sultne og de tørstige – individualisterne og holdspillerne.

MERE TEAMBUILDING FOR PENGENE

Som noget unikt, dækker jeres budget samtidigt lokalerne, maden og selve teambuildingen – I bygger nemlig selv ridderborgen, som I holder tema- og firmafesten i senere. I tænder (med stål) og bygger selv bål, saver træstammer til tallerkner og skaber jeres spidgrills, ligesom I lærer at jonglere, puste ild og nyder de ægte ridderkampe med 50 kg tunge rustninger og fuld kontakt (kampene udføres dog kun af ridderne)

Borgen kan naturligvis op- og nedskaleres, så den passer jeres deltagerantal og særlige ønsker til aktiviteter, mad etc.

Budgettet afhænger naturligvis af de særlige ønsker – regn med ca. 995,-/deltager inkl. mad, materialer, instruktører mv.

Se billederne her fra Københavns kommunes årlige teambuilding og firmafest, hvor de også byggede BORGEN