Teambuilding: Borgen

Borgen er en helt enestående teambuilding, med alt fra riddere, narre, væddemål, masser af deltageraktiviteter, god mad og ikke mindst en 6 meter høj ridderborg.

Folk kan forlyste sig med alt fra kostumer, underholdning, væddemål på ridderkampene og ikke mindst holdopgaver med alt fra spidsstegte kyllinger til konstruktionen af selve borgen.

Det betyder, at der er noget for alle og enhver på dette event – de store og de små – de stille og de højlydte – de sultne og de tørstige – individualisterne og holdspillerne.

Som noget unikt, dækker jeres budget samtidigt lokalerne, maden og selve teambuildingen – I bygger nemlig selv ridderborgen, som I holder tema- og firmafesten i senere. I tænder (med stål) og bygger selv bål, saver træstammer til tallerkner og skaber jeres spidgrills, ligesom i selv lærer at jonglere, puste ild og nyder de ægte ridderkampe med 50 kg tunge rustninger og fuld kontakt (kampene udføres dog kun af ridderne)

Borgen kan naturligvis op- og nedskaleres, så den passer jeres deltagerantal og særlige ønsker til aktiviteter, mad etc.

Budgettet afhænger naturligvis af de særlige ønsker – regn med ca. 995,-/deltager inkl. mad, materialer, instruktører mv.

Se billederne her fra Vandcenter Syds årlige teambuilding og firmafest, hvor de også byggede BORGEN