Teambuilding med ridderborg

Teambuilding – byg en ridderborg

Borgen er en helt enestående teambuilding med masser af deltager aktiviteter, ridderkampe, jonglerende og syngende narre, væddemål, rigtigt god mad og ikke mindst en 6 meter høj ridderborg.

Alle deltagerne kan frit forlyste sig med alt fra kostumer, underholdning, konkurrencer, væddemål på ridder-kampene og ikke mindst holdopgaver med alt fra spydstegte kyllinger til konstruktionen af selve borgen.

Der er noget for alle og enhver til dette event – de store og de små – de stille og de højlydte – de sultne og de tørstige – individualisterne og holdspillerne.

Mere teambuilding for pengene

Som noget unikt, dækker jeres budget samtidigt lokalerne, maden og selve teambuildingen – I bygger nemlig selv ridderborgen, som I holder tema- og firmafesten i senere. I tænder (med stål) og bygger selv bål, saver træstammer til tallerkner og skaber jeres spidgrills, ligesom I lærer at jonglere, puste ild og nyder de ægte ridderkampe med 50 kg tunge rustninger og fuld kontakt (kampene udføres dog kun af ridderne)

Borgen kan naturligvis op- og nedskaleres, så den passer jeres deltagerantal og særlige ønsker til aktiviteter, mad etc.

Budgettet afhænger naturligvis af de særlige ønsker – regn med ca. 995,-/deltager inkl. mad, materialer, instruktører mv.

Se billederne her fra Københavns kommunes der bygger en ridderborg på deres årlige teambuilding og firmafest.