Teambuilding

Teambuilding kan omfatte praktiske opgaver, teoretisk input, faciliterede dialoger – eller nogle gange bare tid til refleksion i fællesskab.

Hvad indeholder vores teambuilding?

Vi bruger alt fra læringcirkler, persontype og 20 års praktisk erfaring, til at skræddersy netop den teambulding, der opfylder dit teams behov.

Vi har arbejdet med alt fra sportshold, som fx Randers FC (det år, de reddede sig mirakuløst i Superligaen), børn i folkeskolen, ledere på topniveau, sponsorer eller endda firewalk for X-factor på DR1.

Vi gør det inden døre, i sne, under vand eller på skibe eller øer, og ønsker du en helikopter, klarer vi også det.

Teambuilding med ridderborg

Vi bygger en 6 meter høj ridderborg med dine deltagere. I sparer lokalerne og kan bruge pengene på eventet, dine kolleger og deres oplevelser i stedet.

Kort sagt – går vi nærmest gennem ild og vand, for at udvikle dit team i den retning, som du ønsker det.

Hvordan bestiller vi teambuilding?

Vores events skaber fælles oplevelser og referencer der huskes – ofte for altid. Vores teambuildings skaber bedre hold og holdånd, der betyder nye og bedre resultater Vi går op i at lave præcist det arrangement, der opnår det mål, du gerne vil opnå. Det betyder for dig, at du kan bede om komme med et forslag eller du kan sammensætte alt fra bunden af sammen med os. Helt som du vil. Vi drives både af at skabe det bedst mulige team og holdånd ud fra traditionelle teamøvelser med rafter og snor, som af at designe og gennemføre helt unikke events under vand, på ild eller med helikoptere og skibe og både.

Du skal blot fortælle os;

  • Tid og sted
  • Varighed
  • Inspirerende input og eksempler
  • Personprofiler, diæter, fysik
  • Ønsket mål (læring, oplevelse, stemning)
  • Evt. tidligere erfaringer og arrangementer