Personlig effektivitet

Tidens medarbejdere arbejder typisk hurtigere og mere end nogensinde før. De har også flere elektroniske hjælpemidler, som burde bidrage til deres effektivtet og resultater! Alligevel er der konstant for mange opgaver der venter – og flere der slet ikke løses – med mere stress og mindre trivsel som resultat!

Dagligt fejlprioriteres opgaver – hvis de overhovedet prioriteres! – Konsekvensen er fx at kunder, kolleger og virksomheder langt fra opnår de forventede resultater, og konsekvensen deraf kender alt for mange. Stress, krav og arbejdspres stiger yderligere, mens resultaterne og arbejdsglæden daler.

Heldigvis kan dette ændres varigt, ved at forbedre produktiviteten og den personlige effektivitet, så evnen til at skabe resultater forbedres markant, til glæde og større trivsel for alle.

Vi måler endda gerne på vores indsats både før og efter. Det kan være være praktiske målinger af læsehastigheder eller elektroniske målinger af medarbejdertilfredsheden via en app.

Vi tilbyder både længere coaching- eller HR-forløb – samt korte, konkrete kurser, der øger effektiviteten omgående. Her er de fire typiske:

4 moduler i personlig effektivitet.

  • 4 moduler, der hver forbedrer din effektivitet!
  • 4 moduler, der oprindeligt er fire 1-2 dages kurser, som nu er kogt ned til blot 1/2 dag hver!
  • 4 moduler der er gennemtestet fra a-z gennem 15-20 år for nogle af de største virksomheder i EU
  • 4 moduler, der sparer / vinder enhver mellem 1/2 og 1 time om dagen
  • 4 moduler, der er “No-nonsense”, virker i praksis og øger dine resultater!
  • 4 moduler, der kan tages samlet på 2 effektive dage fra 8.30-17,00 – eller 4 forskudte mini-kurser – og virker omgående!

Det er vores erfaring, at disse kurser skaber konkrete resultater og tillige øger arbejdsglæde og reducerer stress. Vi måler, efter ønske, også på det via appen “Howdy“, som viser hvor godt medarbejderne har det.

Det effektive kontor

Hvis dit kontor ligner …. – og du ofte bruger tid på at lede efter ting, som fx mapper, papirer, rapporter, nøgler osv. – Så lærer “Det effektive kontor” dig, hvordan du hurtigt fjerner 5-10 sorte plastsække med rod og papir fra dit kontor, samt hvordan du strukturerer resten i en fart, så du altid kan finde alt!

Målbart kan du spare op til 17% af din arbejdstid – på ikke længere at lede efter dine egne ting.. på dit eget kontor

Optimer din personlige effektivitet og produktivitet straks ved at skabe en effektiv, enkel og velstruktureret arbejdsplads ud fra 5 simple LEAN-trin, der er lige til at gå til for enhver.

Tidsstyring og prioritering

Hvis du er stresset og ofte arbejder over. Hvis du har en to-do liste, hvor alle opgaver er mærket “HASTER”. Og hvis du ønsker mere tid til kvalitetsarbejde, reflektion og perfektion og måske endda gå glad og tilfreds hjem før kl 17 fire dage ud af fem!

– Så er vores kursus i tidsstyring og prioritering det rette for dig. Det betyder, du i praksis får sænket din stress og øget din arbejdsglæde ved at forbedre din personlige effektivitet og målbart at spare 30-60 minutter om dagen

Mindmapping i praksis

Hvis dine noter fylder 80% af dine mapper og skrivebord? Hvis resultaterne fra dine brainstorms forsvinder i “limbo”? Hvis du har mistet overblikket over alle dine opgaver og projekter, og ønsker det tilbage .. Så kan mindmapping genvinde kontrollen med en gennemtestet teknik kaldet “mindmap” – evt. kombineret med verdens mest effektive software til det: Mindmanager fra Mindjet, som vi er certificerede undervisere for.

Mindmap er verdens mest effektive teknik til at overblik, prioritering, planlægning og drive projekter, samt meget mere. Vi lærer dig teknikken, samt at omsætte den til praksis og resultater på blot 1/2-1 dag.

Kurset Mindmapping i praksis vil spare dig for timer af nyttesløst arbejde, give dig overblik og gøre dig effektiv!

Vi afholder også kurser i verdens bedste mindmapsoftware Mindmanager. Vælg mellem “Kom igang med MindManager” eller “Opgave og projektstyring med MindManager”.

Hurtiglæsning fordobler din læsehastighed

Hvis du tilbringer time efter time hver dag på at læse rapporter, filer, artikler, nyhedsbreve, opdateringer, mails og meget meget mere … mens du ikke producerer noget i mellemtiden, og ville ønske du i stedet gjorde – så betyder dette kursus i hurtiglæsning eller speedreading, at det kan du snart

Speedreading øger din hastighed i læsning med 50-200% på mindre end 4 timer, målbart!

Og vælger du selv at træne mere efter kurset vil du ofte kunne gange din hastighed med op til FIRE gange!  Kontakt os og hør lær mere om denne super effektive træning.