Kurser & Teambuilding

Kurser & Teambuilding

Inspiration og oplevelser

Vores kurser og teambuilding giver inspirerende input og udbytterige oplevelser. Vi sørger for, at alle deltagerne har det sjovt, mens de deltager aktivt i de alsidige opgaver og dialoger. Vores mål er, at du og dit team får mest muligt ud af hver en krone og hvert minut mht. resultater, oplevelser og relevant udbytte.

Målrettet teambuilding med gourmetoplevelser og ridderborge

Når du fx søger en målrettet teambuilding, der matcher jer og jeres konkrete mål, har eller skaber vi gerne det ekstraordinære for jer. Vi har skræddersyet opgaver for store og små virksomheden og begivenheder gennem 20 år og vi elsker det. Vi (eller I) bygger alt fra ridderborge, boreplatforme og opgaver under vand, skaber gigantiske logoer i 3D, holder Le Mans med selv-byggede biler, lader hundredvis af medarbejdere stå for gourmetmenuer a la Master Chef, med opdæknings-konkurrencer, muntert køkken og meget, meget mere…

HR-eksperter der favner bredt

Takket være vores erfarne og kompetente team, der både tæller HR-eksperter, erfarne outdoor-folk og officerer, har ingen opgave til dato været for stor eller lille, for enkel eller svær… Vores styrke er netop, at vi altid finder en løsning og at vores teams kompetencer favner ekstremt bredt, når vi løser din opgave i topkvalitet.

Kontakt os – Giv os en udfordring

Vi elsker at skabe de unikke events, der opfylder alle dine ønsker og behov. Du er velkommen til at udfordre os på alt fra indhold, form, antal, logistik mv…

Vores kompetencer spænder utroligt bredt – og alle som én elsker at løse den ‘umulige’ opgave på en ekstraordinær og gerne ny måde.

Kontakt os – jeg lover, du mindst bliver både inspireret og klogere – ganske gratis

ring til TRAIN Company på 70232770