Kurser & Teambuilding

Vores kurser og teambuilding giver inspirerende input og udbytterige oplevelser, hvor deltagerne har det sjovt sammen, mens de deltager aktivt i opgaver og dialoger. Vores mål er, at du og dit team får mest muligt ud af hver en krone og hvert minut i resultater, oplevelser og relevant udbytte.

Når du fx søger en målrettet teambuilding, der matcher jer og jeres konkrete mål, har eller skaber vi gerne det ekstraordinære for jer. Vi har skræddersyet opgaver til store og små virksomheden og begivenheder gennem 20 år og vi elsker hver en opgave. Vi (eller I) bygger ridderborge, boreplatforme og opgaver under vand, skaber gigantiske logoer i 3D, laver Le Mans med selv-byggede biler, lader hundredevis af medarbejdere stå for gourmetmenuer al’a Master Chef, med opdæknings-konkurrencer inkl. muntert køkken og meget, meget mere…

Takket være vores erfarne og kompetente team, der både tæller HR-eksperter, erfarne outdoorfolk og officerer, har ingen opgave til dato været for stor eller lille, for enkel eller svær… Vores styrke er netop, at vi altid finder en løsning og at vores teams kompetencer favner ekstremt bredt, når vi løser din opgave i topkvalitet.

Vi er her for at hjælpe – og glæder os altid over at bidrage.