Bardram Luftteknik (2 dage)

Kære alle på Bardram,

Det er igen en stor, ægte fornøjelse at arbejde sammen med jer. Tak for nogle rigtigt gode dage sammen, og for jeres åbenhed, entusiasme, vilje til at dele give input – og især deltage aktivt fra kl 7 om morgenen til kl 18 om aftenen. På mange områder kan mange (!) lære af jer – virkelig! Kompliment til jer!

I har et dokument i mappen, med en stærk beskrivelse af alle de fakta der kan drives ud af Jung m.fl. om de 4 personligheder, vi for nemheds skyld kalder Blå, rød, gul og grøn.

Når du sidder og skal tale / mødes med dine kunder eller leverandører – og ikke lige har mappen ved dig, kan du “bogmærke” denne side, og hurtigt genopfriske et par fakta om hver. Fakta du kan bruge til at tilpasse dialogen, og dermed både lettere forstå hvad de siger, få dialogen til at glide og ikke mindst får ham/hende til lettere at forstå hvad du siger og gerne vil …

Min oplevelse er at I kom hurtigere til en forståelse af stoffet end mange, mange andre, og fandt hurtigt både konkrete eksempler – ligesom flere allerede mellem dag 1 og 2 – gik igang med at spotte både kolleger og kunder, og hjælpe hinanden med dialogerne med dem. Jeg er helt 100% sikker på at I kan få rigtigt meget ud af det I allerede har tilegnet jer GODT GÅET!

Når jeg kan hjælpe med spørgsmål eller input er i altid velkomne til at kontakte mig – og hvis/når I vil et spadestik dybere omkring fx salg og projekter, så er jeg der. se (@) traincompany.dk eller 2715 2770

Rigtigt god arbejdslyst

Søren