Workshops skal skabe forståelse, holdånd og resultater

Det betyder, at de kræver langt mere end kulørte post-it’s. Vi sørger for planlægning, aftaler om mål for alt fra proces og leverancer, realistiske tidsrammer og meget mere.

Når det er på plads, så leverer en god workshop til gengæld også en unik fælles forståelse for alt fra mål og fællesskab til konkrete beslutninger og en fornyet holdånd og øget engagement.

Vi har erfaring med facilitering af workshops om alt fra effektivitet, strategi, målsætning og værdier – for alt fra klasser, sportshold, ledergrupper og bestyrelser.

EADANIA – konference

Tak for en god eftermiddag forleden. Det var en ægte fornøjelse at være sammen med jer – og jeg kunne snildt have brugt en time eller mere ekstra i jeres gode, engagerede selskab.

Jeg lægger lige de vigtigste slides / billede op her til jer – så I kan genopfriske de vigtigste pointer.

Den mentale tilstand – om du tager elevatoren op eller ned – afgør i stor grad dine resultater og din effektivitet i praksis.

OPPE: får lavet noget, er glad, tænker alt er muligt, ting giver mening, hjælper gerne, har overskud, gør en forskel, er nysgerrig, føler du udretter noget, når mere end planlagt og er oven på

NEDE:

Alt får galt, masser af problemer på problemer, stress, overspringshandlinger, forjagethed, intet nærvær, sjuskeri, ingen imødekommenhed, ingen kvalitet i arbejdet