Mindmap eller mindmapping startede som verdens nok mest effektive notat- og vidensdelingsteknik.

Hvad kan det bruges til?

Siden da, er mindmap brugt til optimering af møder, noter, videndeling, samarbejds- og beslutningsprocesser, præsentationer, projektudvikling etc etc.

Papir eller PC?
Mindmap supportes af en lang række softwares med Mindjet/mindmanager som den bedste af dem alle og Freemind, som den billigste, og kan naturligvis meget mere på PC, som fx lave projekter, gantt-kort, synkronisere med MS Outlook etc – men virker også stadig rigtigt godt på et klassisk A4-ark med en (farvet) pen eller to.

Virker det?

Vore egne deltagere, der tæller alt fra studerende til ingeniører og ledere, har i praksis oplevet alt fra målbart bedre eksamensresultater til forbedringer af projekters gennemløbstider på 50% takket være mindmapping! Vi deler gerne ud af vores erfaringer og du er velkommen til at spørge os om alt om mindmap. Vi påstår ikke, vi kan svare på det hele, men oftest – så kan vi!

Verdens bedste mindmapsoftware Mindmanager 19 er på gaden

MindManager 2019 er på gaden!

Bryd grænserne for, hvad du kan se, oprette, kommunikere og opnå i dit arbejde og din forretning med MindManager 2019.

Den mest robuste, brugerdefinerede informations-visualiseringssoftware nogensinde fås fra i dag. Den giver dig mulighed for at finde skjulte muligheder, styre viden og information og øge dig og dit teams produktivitet optimalt.

Mindmanager sørger for mening og og forståelse i præsentationer og planer med udvidede grafiske muligheder, forenklede designværktøjer og flotte, effektive temaer. Se og vis information præcis som du vil og har brug for – med nye visninger og forbedret filtrering. Kør hurtigere processer og arbejdsgange med ny forbedret automatisering og meget mere.

MindManager 2019 hjælper dig med at skabe de rigtige kort til alle dine projekter, målgrupper og formål … og det rigtige kort fører dig præcist derhen, hvor du vil.

Kursus i Mindmanager 2019

Vi er en af Europas p.t. eneste autoriserede instruktører og undervisere i Mindmanager – og har undervist i programmet siden version 3.5. Du er mere end velkommen til at kontakte os mht. et kursus – uanset om det er 1-1 eller for 200. Vi har prøvet det hele – på dansk, engelsk, fransk etc.

Køb Mindmanager 2019

Køb også din MindManager 2019 hos ScanDix, Danmarks mest kompetente og autoriserede forhandler af MindManager. https://scandix.dk/mindmanager.html

Se i øvrigt Mindjets launch-video lige her og glæd dig til meget mere om Mindmanager 2019