Verdens bedste mindmapsoftware

0
18

MindManager 2019 er på gaden!

Bryd grænserne for, hvad du kan se, oprette, kommunikere og opnå i dit arbejde og din forretning med MindManager 2019.

Den mest robuste, brugerdefinerede informations-visualiseringssoftware nogensinde fås fra i dag. Den giver dig mulighed for at finde skjulte muligheder, styre viden og information og øge dig og dit teams produktivitet optimalt.

Mindmanager sørger for mening og og forståelse i præsentationer og planer med udvidede grafiske muligheder, forenklede designværktøjer og flotte, effektive temaer. Se og vis information præcis som du vil og har brug for – med nye visninger og forbedret filtrering. Kør hurtigere processer og arbejdsgange med ny forbedret automatisering og meget mere.

MindManager 2019 hjælper dig med at skabe de rigtige kort til alle dine projekter, målgrupper og formål … og det rigtige kort fører dig præcist derhen, hvor du vil.

Kursus i Mindmanager

Vi er en af Europas p.t. eneste autoriserede instruktører og undervisere i MindManager – og har undervist i programmet siden version 3.5. Du er mere end velkommen til at kontakte os mht. et kursus – uanset om det er 1-1 eller for 200. Vi har prøvet det hele – på dansk, engelsk, fransk etc.

Køb Mindmanager

Køb også din MindManager licens hos ScanDix, Danmarks mest kompetente og autoriserede forhandler af MindManager. https://scandix.dk/mindmanager.html

Se i øvrigt Mindjets launch-video lige her og glæd dig til meget mere om Mindmanager

Tidligere artikelSig “Nej” på den gode måde
Næste artikelFå ting gjort om FREDAGEN!
Søren Ellegaard er en ekstremt erfaren underviser, foredragsholder og facilitator. Han har undervist i ca. 25 lande; størstedelen af Europa, samt alt fra Las Vegas, USA, Sapporo, Japan samt den Dominikanske Republik og blandt de mest kendte kunder fx Nestlés hovedkvarter fast gennem 6 år, Unibrew i Danmark, G4S m.fl. . Søren er bl.a. Certificeret mindmap-instruktør i EMEA for verdens største mindmappingsoftware Mindjet.com Certificeret i flere persontype-værktøjer (E-stimate, Insights etc) Certificeret træner for JCI (lederudvikling) Valgt som “Årets træner” 3 gange i JCI Danmark Certificeret Train-the-Trainer-træner Vinder af Danmarksmesterskabet i præsentations-teknik Samarbejdspartner for Ledernes Hovedstaden Hans specialer er Personlig effektivittet Human Resource Skræddersyede teambuildings og events Han har også arbejdet for fx ECCO Sko som både International Retail Training Manager og Uddannelsesansvarlig, samt for VPK Peterson Packaging som HR Manager Du kan dermed altid regne med en sparringspartner eller instruktør, der gør det han siger, siger det han gør og holder det, han lover.